Ketyere Hobby Bolt, Nagyvárad. Aleea Emanuil Gojdu 2.

2011. július 19., kedd

ÚjDoNsÁg: KaRtOnRaGaSzTó!

A pentának megjelent egy új terméke, amit, mondanom se kell, igyekeztünk minél hamarabb kipróbálni. A kipróbálásnak pedig meglett az eredménye is, mégpedig a teljes siker és a maradéktalan elégedettség!:)) Csak röviden, leírom a tapasztalataimat.

Előszöris, nagyon erős ragasztó; a vastag papírokat, mint pl a scrapbook kartonokat, amit eddig a dekupázsragasztóval igencsak kínlódva rögzítettem a fára vagy arra amire, most hihetetlen könnyen maradásra tudtam bírni. Az a lényeg, hogy az anyag, amit ragasztunk, jó nedvszívóképességgel rendelkezzen. Ha az is jó nedvszívóképességű, amire ragasztjuk, még jobb. Innen a karton ugye.

Egy másik szenzációs tulajdonsága, hogy anyag ragasztására is tökéletes.

Anyag kartonon - a legideálisabb kombináció, de elárulhatom, hogy fán, faháncson, stbn, sem viselkedik rosszul. Ez a kis piperetáska pl faháncsból készült, rajta pedig nem szalvéta díszeleg, hanem anyag! Hát nem cuki?;-)

Másik előnye, hogy nem hagy nyomokat száradás után. Tehát ha organza vagy selyem anyaggal, szalaggal is szeretnél díszíteni, melegen ajánlom a kartonragasztót, mivel száradás után nyoma vész minden ragasztási nyomnak:))

A ragasztót minden esetben ecsettel vittem fel.

Amire vigyázni kell, hogy a felület, amit kapunk, nem vízálló; ezért, főleg, ha felülről is átkenjük, utána érdemes lelakkozni, de csakis oldószeres lakkal!Tehát, itt az ideje, hogy te is beszerezd és kipróbáld! az elégedettséd garantált, és annak, aki megrögzött alkotó, azt hiszem, nem hiányozhat az eszköztárából...:-)

Nincsenek megjegyzések: